2019 Stierlin

Mountain View, California

Located in Mountain View’s growing North Shoreline neighborhood, 2019 Stierlin connects with its surroundings while setting itself apart with transparent elements and industrial materials. The warm, terracotta color of the building’s concrete panels matches the tone of the adjacent brick buildings — creating shared elements to embrace the fabric of the larger business park. Adding interest to the concrete tilt-up structure, a protruding, glass entry façade intersects the building’s rectangular form establishing a focal point in the landscape and helping visitors easily navigate towards the buildings entryway. Overall, the new building reflects the composition and materials of the campus-like neighborhood while adding forward-looking, architectural interest.

project features

  • 70,000-sf office building
  • concrete tilt-up construction
  • structural steel frame entry
  • loading dock
  • entry plaza
  • 3 acres of site improvements
  • LEED NC Gold