IP Value

Santa Clara, California

For this hybrid company, composed of tech experts and attorneys, we focused on creating a modern, up-scale workplace with clean lines and crisp colors. The company’s business requires predominately private offices so the design team needed to counteract the enclosed feeling that often accompanies highly-divided spaces. So to open up the space and maximize daylight, the team used a glass storefront system throughout — with full height and width glass for perimeter and interior offices. A two foot glass inset was designed into the dividing walls to allow even more light to permeate the space while creating a cleaner termination for the glass. Importantly, acoustical privacy was maintained even with the large amounts of glass. The airy, well-lit workplace is a refined, yet playful space that provides IP Value with a progressive workplace to grow into for years to come.

project features

  • 11,000-sf tenant improvement
  • Italian wall-to-wall glass partitions
  • fast-track project

services