Jay Paul Company

Elegance, comfort, and creativity guided the design on this project for our high-end developer client in downtown San Francisco. Designing and constructing  this office renovation in just a seven-month period, DES created a flexible, open floor plan for the 9,500-sf suite. Wall-to-wall Italian glass partitions allow the captivating San Francisco Bay views to permeate the space, making the space seem much larger than its square footage. To help facilitate discussions with large-scale drawings and concepts, an open meeting table centralized the space with reconfigurable freestanding tables and low-profile storage that enhance flexibility. The resulting space provides a modern, practical office suite to inspire the next-generation of commercial developments.

project highlights

  • 9,500-sf office renovation
  • fourteen offices
  • eight workstations
  • two conference rooms and one board room
  • Italian glass wall partitions

services

awards & recognition

  • Gold Nugget, Award of Merit for Interior Design