NetApp

Sunnyvale, California

Enhancing the campus connection. DES designed a five-building expansion to NetApp’s existing campus, developing 23 acres of their 46-acre site. Developed around the north-south landscape promenade, the new buildings integrate seamlessly into the existing campus and outdoor amenities. The greenbelt of the site forms the primary pedestrian circulation with pathways connecting to all the buildings and parking structures. The new parking structures distribute parking capacity evenly across the entire campus and enhance marketability and maintaining an exit strategy. The development includes employee-friendly facilities like a 400-seat cafeteria, outdoor terraces with large water features, and a full-service fitness center.

project features

  • 1.5 million-sf R&D and office development
  • 23-acre campus expansion
  • five buildings
  • three parking structures
  • 400-seat cafeteria | full-service fitness center
  • outdoor terraces with water features
  • LEED NC Gold Target