NetApp

Sunnyvale, California

Developed around the north-south landscape promenade, DES designed a five-building expansion to blend-in seamlessly into the company’s existing campus. The greenbelt of the site forms the primary pedestrian circulation with pathways connecting to all the buildings and parking structures. The focal point is a two-level water feature that borders an expansive outdoor terrace, providing a unique and inspiring amenity for employees.   The expansive open areas provide flexible spaces for NetApp’s needs from formal events to spontaneous outdoor work.

project features

  • expansive outdoor terrace
  • large water feature with six foot waterfall
  • campus greenbelt for pedestrain circulation
  • preserved and relocated existing heritage trees
  • native and ornamental plants
  • five new buildings, four to five stories
  • master plan for 23 acres next to their existing 48-acre campus
  • LEED NC Silver Target